Annandag jul

Oh min herre!
Det blev ingen tvättning eller packning igår,.. Självklart hade vi inget tvättmedel kvar, vad är oddsen!?!?
Så nu jävlar mitt i natten tvättar jag så det står härliga till och allt kommer vara äckligt blött när det slängs ner i väskan om det ens lyckas komma med..
Jag packar ner en handduk, en jacka och kanske thermobyxorna nu, resten får bli som det blir!

Jobbet idag har inte vart så tråkigt, har bestigit ett berg med kläder från provrummen som tog två timmar att ta sig ner ifrån & fightats med kassasystemet som vart ännu mera flippat än vanligt. Bästa Intersport! <3

H E J A   I D R E !

Juldagen

" - Jag visste inte att du hade en ful näsa Jakob! " säger Julia vid frukosten. Småbarn är för härliga!
Nu bär det av till pappa för att fira jul en gång till! jag är megamätt sen igår men det går nog ner lite mera julmat, det gör det alltid! ;)

Idag ska jag rida ut Flippan  barbacka och i grimma, för det brukar vi göra på juldagen! tror dessvärre jag trillar av iår!
Oh just det ja! Måste även tvätta ALLT och packa inför Idre, åker ju på lördag natt och jag jobba fram tills dess. börjar sju imorgon bitti, bit i det ni! blir nog ingen utgång idag.. bad!

hej hå, sup på!

24/12 - Julafton

Julen är väl bara för underbar! Bäst av allt är väl ändå att man förhoppningsvis har stressat klart just den 24:e, alla julklappar är köpta och det är över med julstressen för detta året!
Har ätit så mycket mat att jag helt enkelt rullar fram! Tomten har vart här han också, massa bra julklappar blev det!
Inga pengar dock men bland annat en resehårfön, kan det bero på att jag alltid snor mammas? Matlagningsböcker, bestick från mormor, även en tavla med mig i sverigebikini på en fyrhjuling som motiv. riktigt schnyggt! haha
Julpromenad med Sandra nu också på kvällen, så jäkla skönt att du är hemma gumman!
Nu blir det mys med film!

GOD JUL EVERYBODY, cherryxmas.!

..............

..............

...........

..................

...........

................

............

...............

...........

..............

............

..................

............

..............

............

.................

...


Vi kan känna att tiden går, men vi kan inte se den.

Hemsedal!

Oh min herre vilken resa det var! Tack allihopa ni vet vad show innebär, speciellt Calle & Fassel!

De flesta hade tagit ledigt hela Torsdagen för att påbörja alkoholiseringen inför Hemsedal redan på morgonkvisten då det var frukostsamling. Resten av oss väntade till strax innan tre, och sen var det fest! Fram med boomblastern och lite öl på resecentrums parkering och vi var på G! Reseledaren och resten av de medresande vart rätt avskräckta, men vi älskar dig ändå Lena. Du lär aldrig glömma oss iallafall, det gör väl ingen! Fullast vinner på vägen upp., jag kämpade på rätt bra!

Väl framme packade vi upp och släppte loss för en stund innan vi gick till bädds. Som vanligt får jag tampas med pojkarna så det blev inte så mycket sömn någon av nätterna. Calle gjode en frivolt från sängen som är 40 cm hög och lyckades slå hål i taket &  landa på nattuksbordet och färgade därmed hela armen blå. - För att nästa dag vrida knät åt faders och satsa resten av resan till bag-in-box Jeltzin och ölen.

Fredagen blev det inte mycket åkning, fötter vad ska man med dem till? Vi spenderade dagen i skidshopen hos Jocke  som trivdes som fisken i vattnet där borta! Nya formgjutna sulor och en uttunnad plånbok senare gav vi oss ut i backen för att glida nedför ett par gånger innan det begavs hemåt igen för påfyllning av alkoholen! fastnade änna där.. Mot kvällen blev det  taccosmiddag med allihopa som jag och Ida organiserat så fint, tradition där!
Sen begav sig hälften av oss ner mot puben där jag hittade franska Arthur och hans vänner, franska är inte min starka sida,  tur att engelskan finns! Sen hittades även några boråsare som senare under kvällen hängde med till utestället där det blev rätt bra drag till slut! Efterfest med dem och sen två timmars halvsömn eftersom kalle pratade danska och Fasselt improviserade för Abo Hassan morgonkvisten lång.

Lördagen vaknade jag först och öste på musiken och det blev en lätt frukost med öl!
Ut i backen ett tag senare och hej vad det gick! Helt ärligt hur kan man bli sämre och sämre för varje år? Finns inte en chans att alkoholen kan gjort sitt? nae tänkte väl det ;)
Mot kvällen var alla som döda fiskar som bara flöt runt.. men vi pucklade på i samma fart och kvällen vart trevlig, det jag minns!
After Shot och Jäger säger jag bara..alla var ju så tråkiga så jag gjorde ett stort försök att liva upp det hela!  Halsa en liter jäger, japp det går ! Men hur det slutade hör väl ändå inte dit ? ;)  Kim delade ut en eloge för det på hemresan iallafall, tack!

Söndag-  Bakfylla vart bara förnamnet! Jag och Willie bestämde oss för att sova i receptionen en timma och sen var det ut i backarna som gällde innan vi åkte hem!  Den utskällningen vi fick när vi satte oss i bussen var inte att leka med, värre än mammas när hon är som argast! pohpoh! Bilder kommer ..

B ä s t a   H e m s e d a l,  m e d  G r y m m a s t e  g ä n g e t !


Nu blir det rehab!

"Du är inte full om du kan ligga på golvet utan att hålla i dig"

orkar ens inte skriva tar det imorgon. känner mig som en vanvårdad blöt katt!

DÖende
Peace för de norske å ja må ikke glömme de franske pöjkarna. / hemsedal all over.

Iallafall tur med vädret, igen!

Det är nog lite som pappa säger.. jag är som han i - Vi hade iallafall tur med vädret. ` fast jag är tjej , enda skillnaden påstår han!
Tappat plånboken . IGEN. fattar inte hur jag lyckas med allt faktiskt.. suck..
Sen har jag fart runt som ett stolpskott hela dan, glömde väskan på donken men den har jag iallafall hämtat.. Vart i Ale med Florran tills tolv och nu ska jag packa! haha ärligt ingen som sett min plånbok? Passet har jag heller inte så vi börjar på noll, det får bli insmitning på krogen igen haha!

Helt lost - HEMSEDAL!

Fasttejpad

Japp då vart det redan tisdag kväll. skulle hämta cykeln vid bussen . Då har någon busig filur tejpat fast hela jävla cykeln med eltejp runt en lyktstolpe. Idioter. den vart hel iallafall :)
Jobbat hela kvällen , ätit massa pepparkakor och glögg också, heja julöppet!
Nu ska jag sova, ladda inför all packning,tvättning, stress och stohej som morgondagen innefattar!
Sleep tight!

Personalfest

 - Eller ska vi kalla det nobelmiddag kanske?
Jobb hela dan och sen på med klänningen och full fart till göteborg. väl framme vid Valand var det trerätters, liveband, show och nomineringar. Självklart vann vi pris som årets butik.! guldhatts, champagne & pokal to oooverby! yes.
efter middag och uppvärmning begav vi oss från festvåningen till nattklubben där festen fortsatte, den dog dock ut vid halv tre så hälften åkte hem & vi fyra sista begav oss till Parkan för en sista svängom!
Underbart trevlig julfest, ett kilo eller fem mer där!

Intersport Represent:
 
mer bilder laters


lussebullar

Har tatt det lugnt även idag, laddar inför imorgon då det blir jobb och sen poersonalfest i göteborg. ska bli riktigt kul!
Finklädd skulle man visst vara också, får se hur det slutar! ;)

Bakat lussekatter, eller lusseplättar kanske stämmer bättre om man kollar på Teas mästervärk. Busunge!
Idag sa hon iallafall inte att jag var tjock som hon brukar, istället var vi bästa vänner och flippade till Bamse & Fågelnroger. Man kan ju roa sig på olika sätt. haha! Ungen är fyra år, Jennies kusin och kallar sig själv Tokiga Tea, lika som bär är dom. Då kan ni ju föreställa er själva hur det lilla grynet är! *

God Kväll!


Stålhuvud

oh jäklarns vilken dramatiskt huvudvärk! hjärnan slog på stort idag inför naturprovet, så stort att det gick åt skogen . shit happens make another day säger jag bara! hej faderullan nu ska jag sova! lucha med pappsen i göteborg imorgon och två prov innan dess, häärligt!
nu ska jag sluta deppa och klaga och tjata! sova ska jag göra! SCHÖÖÖNT!

OH HERREGUD! höll på att glömma Ullis ! oops. För er som har missat det så är det faktiskt som så att Ullis fyller 18 idag och rockar stugan på Lippan! . Hoppas jag om hon kom in,. det är okej att krypa ut! ;) GRATTIS SÖTNOS!

All in!

Hej faderittan vad det går, redan Onsdag!
Affärsplanen för UF avklarad igår, känns megaskönt! man var nästan helt vuxen där ett tag. fysjutton!
Men det rullar för fullt ändå! Tre prov kvar att göra denna veckan , får se hur det slutar... Ska snart till jobbet och pina mina stackars fötter med invärmning av snowboardbootsen som äntligen kommit och nya brädan är vallad.  Nästan allt är klart inför Hemsedal!
8 dagar kvar!


RSS 2.0