ALANYA!

Here we come!
Klockan är lite över åtta på morgonen, dax att knäppa första bärsen! Även dax för frukost!
Jag har faktiskt nästan packat klart, helt sjukt jag vet! Tack vare Angelica igår så blir det nog få saker jag glömmer!
Pepp till 1000! Ha en underbar vecka här hemma allihopa!

Vi ska rocka Alanya Upp & Ner!


Fri Dag!

Ucsh... har sovit bort HELA dagen. Inte okej. Och ändå är jag megatrött. INTE okej! Kommit en liten bit i packningen men upptäckte snabbt att det mesta var smutsigt.. Bara att tvätta på! Tur att man har torktumlare.. herregud. ens inte 24 timmar kvar tills vi åker och jag är ens inte halvvägs. Det som vilar i resväskan är just nu en handduk, massa nudlar och mina mediciner. det viktigaste är med iallafall. Angelica är nu på plats för att styra upp det här innan min mamma får ett totalbryt på mig! Det här går ungefär lika illa som planerat, har visst växt ur alla shorts också så plötsligt hade jag bara ett par. Där ser man!

Igår blev det en chillkväll ute på Bajsön vid kanalen, - (är inte så illa som det låter.) Musiken, ölen och folket var med och det blev en riktigt trevlig kväll!

It´s Dancy Time- Priddyboy


Kerstin i Himmelns Dag

Schööööönt att vara lite ledig nu sådär lagom innan Alanya, jag menar så att man har tif att packa, eller framförallt PEPPA! ;) Är nu tillbaka hos mamma efter att ha vart hos pappa och pussat en hel del på Florran, som är världens bästa hädt. So lovely! Nu bär det av mot stan med Angelica. Hon tvingade mig. Inte konstigt att jag aldrig kan börja packa. ;)
Igår ägnade jag kvällen åt att umgås med Elin, vart sjukt längesen sist!

Hej hopp!


Finito!

Jag är KLAR med alla prov! Tro det eller ej men har gjort 3 prov idag och klarat alla !
Känns helt sjukt att det idag var sista gången man satt i de där småkypiga klassrummen och gjorde prov efter prov, vecka in och vecka ut.
Den tunga stenen jag bärt på ett tag nu har änltligen släppt mig, och det är så underbart så! Nu är det bara pepp inför Alanya som gäller, packa och hålla på. är världssämst på sånt där. Men jag hoppas på hjälp från Angelica, hon har huvudet för oss båda i sånna lägen ;) Dax att fira!!

Over nd Out!


en sista skoldag

Javisst, nu är det bara en skoldag kvar! sen är det two days off, och sen pang på ALANYA!!
Anton har lovat att han ska flyga ner i simfötter och cyklop inkl. snorkel. Kommer bli en hejdundrande resa!!

Dax att börja packa snart.. men först ska jag njuta av min sista skoldag i skolan innan de sista betygen sätts. imorgon kommer vara en underbar dag om allt går vägen! Två prov kvar.. sen är det ÖVER! Kan inte fatta det, imorgon är det över, gymnasietiden är över för alltid! Känns nästan hemskt ju! Har vart 3 helt underbara år! kanske inte själva skolan men allt runtomkring! lite skräckinjagande så, !

Dax för käk! Sen plugg, en sväng till Elin och sen promenad.



Hur fräsch är den inte eller? Vår heliga kylbag med högtalare ska såklart med och rocka Alanya upp och ner!

Världen över

Jobbat idag också. Äntligen hemma och dags att återvända till pluggandet. Måste måste måste bli klar!

Precis när jag slutade jobbet fick jag ett oväntat trevligt samtal. Javisst var det från Tyskland! Skulle lätt kunna packa väskan och åka dit på stört! Men först är det Alanya, studenten och sommaren här som gäller. Jag vet fortfarande inte vad jag vill göra efter sommaren. Men nu har jag iallafall nästan bestämt mig för att ge mig ut i världen och bara ha kul och jobba med hästarna ett tag. Frågan är bara vart jag ska åka..
Känslan kom verkligen tillbaks när jag fick det samtalet idag och visst är det lockande att åka tillbaka, men jag vill ändå åka någon annanstanns än till Tyskland igen. Trivdes jättebra där iochförsig.. Hm...  än är inte tiden ute. Och det tåls såklart att fundera på. Drömmen är ju USA såklart. Får se vad som händer och fötter, men här hemma i Sverige stannar jag nog inte i vart fall! Älskar att ge mig ut på äventyr och göra helt spontana saker,  så efter sommaren hoppas jag att den tiden  verkligen är tillbaka igen!

Om en vecka ligger vi på stranden med varsin  bärs i handen, fötterna i sanden! Tre skoldagar kvar som sagt, KÖR!

Lite tidspress ?

Nejdå. Men jag måste lära mig att vissa saker faktiskt måste prioriteras ibland. Igår deckade jag framöfr tvn så missade syftet med hela hemmakvällen denna fredag totalt.
Och idag var jag sen hem från jobbet och hade inte ätit klart middagen innan nio så jag har dessvärre inte kommit så mycket längre idag. Gjort klart en av fyra inlämningar. Känner på mig att morgondagen kommer bli för jävlig...
Är inte så butter som jag låter, barta sjukt stressad och arg på min självdisciplin som är en av de sämsta i hela världen. Tre skoldagar kvar och allt för mycket att göra. Om jag lyckas med allt jag har kvar är jag värd en stor medalj!

Sömn är det viktigaste för min koncentration, just därför dax att sova snart. Jag låter ju nästan seriös. Trodde aldrig den dagen skulle komma då jag satt hemma en lördagskväll för att plugga. Men den är visst kommen. Halleluja moment mamma?
Sov gott!  


Oj Herregud

Igår pluggande jag och Nella en hel del. Såklart var popcornen inblandade, som alltid! men som sagt, ett badkar med popcorn är som en näve nötter.
Efter dessa duktiga timmar begav vi oss i röda faran hemåt Nella för att hämta epilatorn som jag tänkt ägna resten av kvällen åt hos Jennie. Blev uttråkad rätt fort, det tar så sjukt lång tid det där. och ont gör det också !

Idag har jag flummat runt som vanligt. Fått tillbaka några prov som såg OK ut. Och imorgon är det två prov som står på listan. Uschamej.. men som sagt,. snart är det slut !
Tagit mig en "springrunda" på spåret en vacker kväll som denna med Camilla & Sandra. Jag kände mig döende fortare än jag någonsin kunnat ana! Ge mig luft säger jag bara! Trodde aldrig jag skulle få så här dålig kondition. helt insane. Därför är det hög tid att ta sig i kragen och därmed dax att ändra på det. Har trots allt inte sprungit på två år, haha. Dumma knän, får se om jag kan gå imorgon. Spännande det här!
Och jag skyller en hel del på allergin som är för jävlig just nu. äckliga pollen dö och försvinn!!!
Nej hej hopp nu ska jag plugga en stund till duktig som jag är!

Inte en chans att vi förlorar matchen i slutminuten!

Grattis Julia!

Pluggandet går framåt, men vägen är lång som sagt!
Igår fyllde lillasyster Julia åtta stora år och tårtkalaset vart i full gång hela kvällen!
Pluggade hela kvällen, och idag är jag i skolan fyra timmar innan jag börjar. Riktigt duktig ;)

Fler prov än skoldagar kvar..

Ojojojojojojojoj. Nu måste jag ta tag i det här. Annars går det allt för mycket utför! :D
Gjort naturprovet idag, pluggat på helt fel saker kändes det som men det funkade väl ändå. Kunde vart värre!
Sen har vi vart megaduktiga och pluggat hela eftermiddagen hemma hos mig, med 6 paket nudlar och 3 påsar popcorn som drivmedel! Kom en bit på vägen men den är för jävla lång just nu. Och ändå är det bara 7 skoldagar kvar. Det är ju nästan sorligt vad tiden går fort och vad dåligt man tar vara på den!

Från och med imorgon ska jag börja uppskatta allting lite, lite mer och nyttja hela dagarna ännu lite mer. Se nu, jag hinner ju till och med skriva här hur mycket som helst. Då nyttjar jag min lediga tid allt  för dåligt! ;)

Imorgon ska vi plugga som as, funderar på en pärldag mitt upp i allt också! Inlämning och prov på Torsdag ! Undrar verkligen om alla har det så hör stressigt. Eller om det bara är jag som är expert på att skjuta allting framför mig och låta tiden lösa allt? se hur det går.. PANIK!

Im still trying on this one, nd soon ----- >  ALAAAAAAANYAAA!!! 7 skoldagar kvar!!!

A little space

, A little space to breathe
But you will be fine,The sun again will shine
On you
Whatever you do


Take your sweet,sweet time
Cuz I'll be here, when you change your mind
Take your sweet,sweet time
I'll be here for you baby
Anytime


I'm feeling you pull away
'Cause letting go isn't easy for me
But you'll never fly
With someone else's wings,I know
Wherever you go


Älskade söndag

Blev lite senare än tänkt igår, som vanligt! Gulliga som vi var körde Angelica & jag hennes kära far Mikael till stan där han glatt skulle fira sitt körkort för grävmaskin eller nått, haha! Han flippade loss totalt på vägen dit. Stackars Malin trodde väl vi förföljde henne! Sen chillade vi hos Kull kvällen lång.
    Angelica, hundtricket säger jag bara! hahaha! insane!
Efter detta väntade vi tålmodigt på Mikael som var dyngrak, klockren! helt sjukt vad folk är odrägliga när dom druckit, vill inte veta hur vårat gäng är!

Idag har jag jobbat och stått i. Helt plötsligt vart jag kidnappad och i nästa sekund hämtade vi Ewe och begav oss tillsammans med Lille Skutt som färdfordon mot Strandgatan. Lyckades faktiskt plugga lite inför slutprovet imorgon, bra där!!! Och nu ska jag ta mig en meeeeegalång dusch och sen ska jag somna i Naturboken och drömma om alla kromosomer, deoxiribos, ribosomer, kvävebaser, m-RNA, t-RNA, mitos. Nej tack det räcker där!

8 skoldagar till Alanya! Hell yeeeeah! Panik!


hehe nejnej

Vem pluggar på en lördag? inte jag iallafall har jag just kommit på, hur döende nödvändigt det egentligen är. Finns inte en chans. ens inte värt att göra ett försök!
Så istället ska jag och Angelica knalla och hämta bilen, och sen får det bli en sväng till Kull där festen är i full gång!

Jobbet idag har vart en klass för sig. En hel del schtek! Inte alla skyltdockor som är så fräscht klädda som våra en dag som denna. Lägger upp en bild när jag fått dem!

Tjao!

Jävla jävlar!

Nisse vann inte, dom stoppade bara mågs vinst helt enkelt... suck..

Idag har vi vart på en liten roadtrip efter utmaningen. Inhandlades en hel del mat av Seb som glatt skulle laga middag till alla vännerna denna kväll. Själv begav jag mig istället hem till Mathilda på middag med hennes föräldrar! hur gott som helst! Och efter det rullade vi till Seb för att  leka med alla dem andra och äta upp alla popcorn. höhö!
Väl hemma har jag hunnit med att hämta min kära mor också, som har tagit sig en svängom med de andra tanterna en underbar fredag som denna!
Imorgon blir det jobb och efter det får man väl plugga. Naturprov på måndag. Inte kul! Glatat värre klarade jag iallafall mig igenom denna veckan som gått och även alla proven! ----->

Natti!

Jävla Lipz.


Det blev en jädrans karambakväll igår. Till coh med GB-glass gubben fick sig en svängom! Så nu är mera är han bosatt under Thalls säng. Han coh Rufus blev snabbt bundisar såklart!! 



Nu jävlar är det utmaningen! Och nisse, jag säger då det.. lycka till räkna med att FÖRLOOOOOORA!!!!

Äckliga bakfylla! YYYSCH. LÖVE IT!

vackert.

Hon är en duva som dansar på dunkuddar.
En ros så ljuv att allt blir till guld hon nuddar.
Hon är prinsessan i en otrolig saga.


Har lekt med Nella och Thall ett tag efter skolan. Hann även med att tjocka oss med världens godaste sallad! mmm!
Religonsprov i islam imorgon. visst låter det kul? Och naturprov på det också. Och svenskaprov på fredag. Käre gud hjälp mig. Huuujedamig !

Imorgon blir det full fart som sagt, skolan med två äckliga prov, sen jobba och efterdet Lippan med förfest hos Nathalie. Sista sittningen så jag sviker mitt löfte till mig själv och ser detta som ett undantag!

YEEEEAAAAH!

det rullar på

herregud nu börjar det lösa upp sig, tack och lov! men än har jag inte rott i land!! kan lova att de sista dagen lär bli de värsta! Har avklarat ett av tre prov denna veckan. Kör bara kör. Usch vad jag hatar det och ändå kommer man sakna det om några månader... hm lite galet det där!
Men idag är det Tisdag och jag ska plugga några timmar nu så får vi se vad det resulterar i!

hej hå, kämpa på!

Söööndag

Vaknade rätt sent, inte allt för ofta!
Blev en underbar frukost med Caffe Latte hos Thallis med nybakat bröd till det! mums!
Sen begav sig min longboard och jag plus alla tusen väskor och påsar till jobbet för en eftermiddag. ungefär så ser jag ut varje dag just nu. är det inte böcker i påsarna så är det kläder eller skor jag släpar runt på. Har bara vart hemma fort och vänt sen i torsdags.. Så det är okej ;) Har vart en lugn dag, eller lugn helg också förresten! Vi har hållt oss nyktra sen i torsdags, eloge !! med tanke på torsdagens intag fick det räcka för hela helgen,. men dax att ladda inför alanya snart!!


20 dagar kvar!!

Lördag

Vaknade lagom till solen sken upp och havets vindar tog mig med storm! frukost på altanen med havsutsikt, såklart nygräddat bröd också! och 700 liter yoghurt, putte. haha!
Sen blev det lite schtek i solen och blåsten, och lite till longboard. Ända tills Nella gjorde en brutal vurpa efter bilen och voltade! Det enda jag såg i backspegeln var hennes lilla rumpa som bowlade runt! haha
Sen skulle vi precis åka hem, men det var tur att vi segade för just när vi skulle åka pajade ett vattenrör i badrummet och halva stugan blev vattenfylld. ungefär som i drömkåken ni vet- det sprutade hejvilt åt alla håll! men det löste sig det med som allt annat!
Sen bar det av mot NÄL för att röntga Nellas klot till fot men det artade sig ganska väl. Inga ben brutna bara en megastukning. Resten av kvällen tillbringade vi hemma hos Calle med grillning! Jag skulle kunna grilla alla dagar i veckan när vädret är så här underbart!


1 maj

Vaknade lagom i tid så att jag precis hann rusa hem till Jennie eftersom jag lovat henne att åka med till Göteborg. Jävla pina vill jag lova.  Det är ganska roligt att pinas med bakfyllan, då vet man att det var kalas dagen innan! Hade lyckats spräcka kjolen också efter gårdagens alla bravader så det var bara till att köpa en ny och hoppa i den direkt. Var ganska så jävligt fräsch denna underbara bakisdag!
Hann inte mer än hoppa av tåget hemma i trollhättan innan Nella,Thall & Calle hämtat upp mig och det bar iväg mot kusten där de andra väntade och maten lika så ! Det grillades megamycket och det blev världens grillfest utan alkohol! Åkte longboard upp och ner för backen hela kvällen och det badades även i havet för en del av oss!

  

Älskar sommaren, kom bara kom!

Torsdag

Skolan hela dagen. Lunchen medförde dagens skratt. Jag gled på golvet som bambi på hal is och trillade helt brutalt, hur kul som helst. Ingen ens applåderade för det var så brutalt! Hur som helst skrattade dom andra resten av dagen. Ett gott skratt förlänger livet! Sen flummade vi runt på överby en stund. Thall försöker träna mig på att gå i klackskor, så vi passade på att prova alla vi ansåg lämliga. Kan väl meddela att det går framåt iallafall! :)

Sen körde jag i full fart för att slinga håret och efter det fort hem, och helt plötsligt hade jag blivit  upphämtad av Angelica och det bar iväg till underbara Anna där förfesten var i full gång!
Jag, Nella & Thall delade på 2 baginbox,. är lika med två liter bögjuice var! Kalasfylla vill jag lova! Lippan var riktigt kul, äckligt mycket folk! Sen tätnade dimman yttligare och jag lyckades spärra mitt simkort så helt plötsligt var jag mobillös igen!

Kör bara kör, in i dimman !

RSS 2.0