Härliga måndag

Vaknade i ett jävla kaos imorse rent ut sagt. Jag snurrade runt i bara thirt som vanligt och släppte ut mina virriga hästar & precis när jag ska gå in och vakna med hjälp av en kopp kaffe möter jag Lena i dörren som hojtar att svarta katten är överkörd!
Hjärtat hoppade ett extra slag, gillar ju egentligen inte katter men lite söta är som ändå, iallafall våra. Men han levde som tur var, dock jättehalt stackarn... men nu mår han lite bättre. hoppas han blir bra  :/
Sen fick jag springa till bussen och det är inte kul! glömde cykeln vid bussen häromdan så nu är det till att promenera istället, så fruktansvärt tråkigt att man nästan somnar ju! fy fan!

Skolan är en klass för sig den. Hann inte plugga så mycket igår men jag gjorde provet idag ändå, och såklart klarade jag det! Som man brukar säga, efter regn kommer solsken! Ibland går det med lite tur som tillsats!

Idag skiter jag i allt vad plugg heter! :D  & imorgon blir det full fart!

Helgen

Fredag. skolan såklart lika underhållande som vanligt. Efter en underbar lektion med totalt uppgiven Ronny begav sig jag och mamma till göteborg. någon sparkade mig i aset i början av veckan & sa: STUDENTEN. då tänkte jag . Balklänning! det hade jag glömt bort. Så med mig hem efter många om och men hade jag en ljusblå balklänning med broderade blommer upptill. låter helskumt men mamma nästan grät så jag antar att den var okej. skulle blivit en laxrosa för sakens skull, men den passade inte lika bra tyvärr. Perfekt när man t.o.m slipper sy om! Perfekt!
Sen deckade jag i soffan , har lagt ner det där med utelivet för tillfället. Satsar på att plugga men det går sådär ;)

Lördag : Jobba, jobba, jobba. Väckarklocka det var, somna om jag sa. Lite sen till jobbet men det händer även den bästa! ;) Vart hur mycket som helst att göra. helt galet!! väl hemma hos mamma bokstavligt talat sprang jag & angelcia till Konsum , eller iallafall från bilen & in . Ett kilo godis såklart! är det lördag så är det! Maten stod serverad hos grannen & sen var det ljusstämning som gällde. Jag slocknade dock innan Angelica hann komma tillbaka. sen vart jag zombie resten av kvällen. skitlyckat!

Söndag: Jobba, jobba, jobba. Massa att göra idag med. slapp iallafall hör Caroline af Ugglas, Sarah dawn Finer & Molly Sandén idag. hade för fan huvudvärk igår! Idag var det orkester & barnmusik istället, det där med barnmusik passar väl ändå mig bättre, bara leek hela dan!
Lunchen var helt sjuk. Min chef säger att han lever på livet & att jag borde prova men jag lever på kaffet jag. & idag var kaffekannan helt borta. den var där imorse när jag kokade kaffe men inte nu inte. Daniel det jävla aset hade ställt den på det sjukaste stället,  i porslinsskåpet. ärligt talat! :D heja bakfyllan säger jag bara!

NU ska jag tokplugga. måste faktiskt!

PEACE

Seriöst!

En månad sen sist. Busy Woman u know! ;)

Vad har hänt som jag bör minnas? Förutom allt vi borde lärt oss i skolan som vi missat totalt,.,.

jaja låt oss seeee, vad jag minns!!

SÄLEN
 v.11-12 :  Tandådalen & hundfjället var det som det var! Det var välkommen till kaos med Krooks i repris och familjen Keskisarja var naturligtvis med på noterna under samma tak hela veckan!
Kasst väder med riktigt bra åkning, förutom att man inte såg någon men jag vet inte om vi ska skylla på dimman eller ölen, eller kanske jägern. det slutar aldrig väl när jägern är med i bilden faktiskt! Skulle bli en lugn familjesemester för min del & jag lyckades nästan. Ingen nykter dag & kalasfylla med massa stockholmare blev resultatet sista kvällen för mig och Sofia. och utan mobil. kan det bli bättre!? ;)

Jag minns exakt en vecka bakåt förutom Sälenresan, sen är det stopp. superb. hej guldfisk.! Och mitt simkort har varit lite lost i två veckors tid nu, jävligt skönt faktiskt! nästan som semester utan mobil! helt fri!! och datorn har jag samlat damm på ett tag också! Härligt det där med friluftsliv och skog. skämt & sido. hELL yeah!

Middag hos Björserud - Fredag förra veckan samlades jag, Sofia, Jennie, Ida, Sarah, Jacob, Niklas & Richard hemma hos Fam. Björserud för Taccodinér m.m. Med andra ord är ett spel som med käften ska hedras!

FALKENBERG! Förra helgen rullade jag, Petronella & Adelé mot falkenberg för att festa med Idregrabbarna! Blev en  mycket trevlig helg! Jag stod tyvärr över badet vi lovat varandra men Petronella passade på att bada efter krogen medans vi stod brevid istället, sjuka jävel! Helgen bestod mest av mat, som alltid! Sen en bakfylletur på Ullared med alla kärringar & kundvagnar såklart för skit ska skit ha, bakfylla ska med pina sväljas! Sen åkte vi hem och jag virrade bort mig utan varken fungerande mobil eller gps helt själv ute i skogen., Borta bra men hemma bäst!


FRÖLUNDA - HV : Seriöst. skärp er killar. bättre kan ni! Cpmatch igår. fuck it! kämpa!!!

Veckan som gått har jag spenderat till plugg, ridning, städning, Hockeypockey, göteborg & mat!

Jobb imorgon & jag skojar inte. imorgon måste jag pinas med Caroline af ugglas. men man får ju betalt så det kan det vara värt.

Sleep Tight!



 


Scandinavium

 Göteborg Horse Show 22-25 Januari:
Då var det över för detta året! Har vart en toppenhelg med mest jobb i montern med bästa Ale Ridsport såklart, kollat lite på hoppningen och utgång hann vi självklart med det också!
Och hela lovet har tillochmed hunnit med att bara försvinna, så idag är det skolan igen -  
HAPPY FACE!

Torsdag: Frukost med pappa på hans jobb. Underbart med en varm kopp i handen och utsikt över Göteborgs hamn. Blev lite sen till Scandinavium då jag envisas med att dricka en kopp av varje Strosade runt på mässan och införskaffade lite nytt till Floor. Hann även med en runda inne göteborg!

Fredag: Ojdå-. Idag var det jag och Jen som körde teamwork som aldrig förr. Håkan minglade mest runt som vanligt så det var en hel del att göra. Men det är bara roligt! Dagen började med att dom andra fick vända tre gånger för att lyckas få med sig allt de glömt, & jag drack massa koppar på pappas jobb och lyckades vända upp och ner på siffrorna under tiden , höll på att hamna i Angered! Men det löste sig till slut! En sjunde-växel-dag såklart!

Lördag: Älskade lördag. Lördag under denna helg betyder ryttarfest & Pianobaren på Gothia med Ida! . Innan vi gick ut hann vi med att jobba hela dagen såklart! Förfestade lite fort på Sofias och Saras hotellrum innan vi drog röda mattan in på Gothia. Efterfest morgonen lång, det är det bästa! Tack för en toppenkväll!
Tradition har det blitT! Allt annat kan slänga sig i väggen! träffade massa gamla vänner från ryttarvärlden, helt perfekt kväll!

Söndag: Vaknade nästan innan vi somnat, Ida bestämde galet fort att vi skulle ta en timmas sovmorgon. sagt & gjort!Partyytstyrseln från gårdagen satt som ett smäck , sålde en hel del! Skämt & sido hann inte byta om innan lunch,. usch!
 Vi lyckades packa ner hela montern på rekordtid. 3 timmar! Underbart grymma är vi tjejer, & Håkan såklart ;)

Ni missade något, inget slår Scandinaviums & Falsterbos sharanger!

RSS 2.0