Onsdag

Hey baberiba!

Hoppade skolan idag för att stanna hemma & plugga. Missade inget viktigt idag ändå tänkte jag ..

Självklart har jag hittat något annat än plugg som naturligtvis kändes tusen gånger vikigare att göra.  - 
Okej jag har faktiskt storstädat mitt rum & hela garderoben! Inte helt fel! Men provet imorgon kommer ju gå sådär. hatar natur! usch!
Nu ska jag vandra till affären & köpa morötter till Flippan, hon ska få nya dansskor imorgon och hon måste ha morötter om hon ska stå stilla medans hovslagaren snörar på dem ;) bortskämd häst! men världsbäst såklart!

Sen får det faktiskt bli naturinmyhead resten av kvällen!

Måndag

YEEEEES! - Tillbaka till verkligheten!
Skolan för en stund nu, sen blir det jobba för min del! När detta är avklarat kan jag lova att jag slänger mig plattask i sängen för jag är meeeeeeegatrött efter helgens bravader & alla timmars bilkörning.

Sov gott !


Stockholm

Ja då var man hemma, igen!
Händelserik helg rakt över. ojojoj säger jag bara! att vi lever! :D

Fredagen blev det mys i lägenheten med några glas vin, väl behövligt efter våran galna stormdramatiska bilresa upp, det som hände i bilen får faktiskt stanna i bilen, för en gångs skull!.
Lördagen sov vi ut coh åt en rikigt seg frukost . Sen blev det ut på stan en sväng för att tömma kontot vilket konstigt nog flöt på fruktansvärt bra .. :/ Man lever bara en gång!
Väl tillbaka i lägenheten slängde vi oss i sängen alla fyra, dagens shoppingrunda kändes värre än ett stenhårt träningspass ! Vi knäckte första & sen var vi som vanligt på G & taggade till 1000!
Vi kunde inte bestämma oss vart vi skulle ut, för det blir ju aldrig som vi planerat! Vi lät ödet bestämma & det gick ju ganska bra, hamnade på Huset där vi lyckades vända upp & ner på hela stället.. vi fick igång hela bakgården & det var high five nd low five överallt och ingenstanns.
Stockholm är lite mer sofistikerat än ´Trollhättan, men vi hade megakul ändå, galen kväll! 
" Vart kommer ni ifrån egentligen? " som om vi var ailiens eller nått! -  Föööör Här kan man va, & HÄR kan man va!
Som sagt, ingen festar som oss.
Väl hemma i lägenheten på morgonen blev det middag! Nella & jag bjöd på fläskfile & potatisgratäng, somnade dock innan jag hann äta upp den ;)


Det blev söndag än en gång efter lite sömn. Vi mådde som vi förtjänade. Jessica nästintill grät över sin bakfylla när jag som vanligt skuttade runt morgonpigg som få på bakfyllan. Förresten så konstaterade vi alla att vi fortfarande inte kommit till b-stadiet!
Nella & jag tog oss samman för att inhandla något att förtära! Det resulterade i 2 kg godis & massa ramlösa, och CHÄPZ såklart!
Senare på eftermiddagen vart det dags att rulla hemåt, vi mötte på en snöstorm som hette duga men vi kom hem säkert & väl, tro det eller ej!

Björnligan, over nd out!

------------>

Pepp till tusen! Imorgon rullar jag, Pettan, Tallbarr & fröken Limont till Stockholm! Efter många om och men lyckas vi förhoppningsvis ta oss både dit och hem ;)   -   den som väntar får se ;)
Idag är det dessvärre prov, jobb & hästen som gäller.. hoppas på massa mer snö också!

Mange Schmidt - Känslan kommer tillbaks


Tuesday

Idag har Jen & jag varit busiga .. fast det var inte värre än att vi gav oss på att slinga mitt hår litegrann. Det blev faktiskt bra, bättre än jag trodde..  får se hur blond jag  blir till studenten!

betsämde mig för att åka till mamma idag, dax att försöka ta tag i pluggandet lite.. prov imorgon igen.. blääh
Blev en promenad med Angelica & ett försök til plugg hos Apabo, men det blev mest te & bullar ;)

Sleep tight!


Hal is

Började dagen med att försova mig som vanligt och tappa bort cykelnyckeln, men jag hittade en cykel utan luft i däcken så jag kom till skolan i tid ändå, tillslut!.
Sovit mig igenom dagens lekioner.. en riktigt seeeeeg dag. usch!

Tatt en isrunda med Florran också, hon är min lilla isprinsessa! & nu bli det plugg för imorgon är de prov. yeey!

Rättskunskap it is!

Mååååååndag!

Ny  vecka, nya tag! Vi började den med en fet kladdkaka till lunch, woondebar. Vi kommer bli feta som hus men det är okej brudar :)

Efter skolan åkte Petronella & jag hem för att ´hämta datorn och bilen. Sedan hämtade vi Tallbarr och begav oss mot Elgiganten för att lämna min kära vän.Väl där insåg jag att jag glömt datorn hemma så vi fick vända och häma den, en gång till :) Sen tillslut efter att vi velat runt på Överby och hämtat mina skor som jag lyckats stoppa i en låda med likadana på jobbet igår begav Jag & Petronella oss ut till skoooogen där Adele & jag bor.. och nu snart tillslut är det sovdags!

Jag: TN-porten funkar inte, den går inte att aktivera.
Killen: Ja men okej vi ska se vad vi kan göra.. vi löser nog det tjejen!
Jag: Förresten, nu kom  jag på lite mer småfel!
Killen: Jaha, då får vi börja om då.. men okej..!
Jag: Det är något som inte är helt cleant alltså, skärmen börjar uppifrån och ner som en rullgardin, och byter till typ windows 95-tema ganska ofta. Och ibland när man ska sätta på den måste man dra ur och sen sätta i sladden för att den ska starta. Och ibland blir den bara svart,sömning dator det här! Och ljudet också förresten! Det hackar ganska ofta..
Killen: Suck.... vi hör av oss...

Stackarn, men det funkade. Slapp betala iallafall. för inte kan det räknas som handhavande fel? alla dricker välöl eller, människa som dator !

Lovely Sunday

-  Jag gillar söndagar som bäst när man jobbar skiten ur sig hela dan och fortfarande är bakis när man kommer hem.
          Blir inte lika många sådana söndagar som förr dessvärre tråkig somjag är, får faktiskt bättra mig!

Skulle åkt skrillor idag med familjen men det var visst bandymatch, tänkte vart med men stjärna som man är vill man helst ha planen för sig själv va!

Tatt mig i kragen och rensat datorn, dax att lämna in den imorgo, en extreme makeover är vad den behöver och förtjänar!

Lördag

Hunnit med mycket idag!
Jobbat hela dagen, sen fikade vi hos farmor innan de begavs hemmåt där några vänner till familjen var här på middag.
Åt megamycket mat tills jag nästan sprack och begav mig så småningom mot Trollhättan. Hämtade skrillorna hos mamma & sen rullade jag till Angelica. Vi hämtade lilla Jennie i hemska Kronogården. Är alltd livrädd där så det var låsta dörrar som gällde. Vi flippade loss och rullade vidare till donken. åt ännu mera mat, ännu mera och lite till ;)
Vi bestämde oss för att köra megasakta hela vägen till stan, slutade med en dusch av sprite på bilen. skön kväll!
Nu ligger jag & Jennie här ute i skogen med alla mina spöken. Vi Gillar´t! Sleep Tight!


tUNGT

Okej hej igår vart det Lipz! 
Hård kväll, lite väl hård för min del kanske...... men hey!  äre fest så äre!

Fredagsmys med mamma för en gångs skull, en bra film & pizza. Inte helt fel!
Imorgon blir det jobb. Dax att skaffa nya converse också kanske,. H atar nya skor,  det ska ju vara schööönt att flippa runt ;)


Branäs!

Skönt att det är över! inte så men alla kom med dit och alla kom med hem, och alla hade roligt!

Orkar inte . laters

RSS 2.0