Benen på ryggen

Okej hejsan!  Idag blev det jobb fram till två. Rätt underbart att stå på lagret med grabbarna halva dan och bara flippa till skön musik, mycket bättre än skolan vill jag lova! Sen rullade min longboard och jag till skolan som varade en halvtimma. Sen blev det en sväng till jobbet igen. Nella köpte en longboard så nu, ÄNTLIGEN Nella, nu kan vi glida tillsammans hela sommaren!

Dax att lägga latsidan på hyllan och sopa fram den något dammiga pluggJohanna som tagit en vecka eller två ledigt. Funderar helt seriöst på att skita i att gå ut imorgon och tokplugga istället. men naaae ;)

Har gjort en underbart god ruccolasallad som skall tas med till Christer där middagen står på bordet. Idag bjuds det på lax skulle jag gissa!  Sen ska jag skriva klart mina inlämningar! Och en promenad i det underbara vädret skall också hinnas med såklart!

Ha en toppenkväll i solen som just nu är underbarast i hela världen!

here we go!

Vart och kollat på lägenhet idag. Bara över sommaren såklart eftersom det antagligen blir till att vidga vyerna efter det!
Planen är väl att jobba en hel del under sommaren och umgås med alla här hemma innan vi splittras eftersom alla har dina egna drömmar och planer inför framtiden!

Paniken över ekonomin har väl så smått börjat komma. Dax att växa upp och lära sig hantera sin lön kanske?..



Pengar är inte allt som räknas här i livet sa jag och släppte bankkortet fritt!

Öppna ögonen

Ett barn som får för mycket kritik lär sig att fördöma.
Ett barn som får möta fientlighet lär sig att slåss.
Ett barn som görs till åtölje utvecklas osäkerhet.
Ett barn som ständigt får uppleva skam utvecklar skuldkänslor.
Ett barn som behandlas med tolerans lär sig generositet.
Ett barn som uppmuntras utvecklar sin självkänsla.
Ett barn som bemöts med vänskap lär sig känna förtroende.
Ett barn som får uppleva rent spel lär sig rättvisa.
Ett barn som accepteras & respekteras känner TRYGGHET.

Öppna ögonen din dumma jävel.
För det är min bror värd.


Don´t like mondays anymore.

Brunch på baggis innan teatern. Missade föreläsningen imorse men vad gör det när man kan sova, hade några timmar att ta ikapp sen lördagens bravader!
Sen rullade jag, Thall och Seb ner mot bryggan där vi latade oss en stund och njöt av solen.
Eftersom jag inte  hade återställt mig från bakfyllan igår sprang vi hem till Seb. Satte oss på altanen med varsin iskall öl, Återställd!
Nu är jag hemma och borde ta tag i mina naturkunskapsuppgifter.

Ta dig i kragen Johanna Krook!


Jävla söndag!

Denna bakfyllan var inte okej, inte okej alls!
Vaknade helt förvirrad, naturligtvis fortfarande full, och full med panik inför jobbet. Det är ganska kul hur rädd man kan vara för sig själv när man fortfarande är full dagen efter! Lyckades som vanligt ta mig till jobbet och överleva dagen som har vart rätt jävulsk.. Lägger denna bakfyllan på delad andraplats av alla någonsin! 1-0!

Nu ska jag försöka få i mig lite mat om det går och sen får det bli en film. Skolan imorgon, blir mest föreläsningar och teater, en skoldag i min smak!

Simma lugnt!

Löööördag!

Jobbade hejvilt hela dagen medans resten av gänget naturligtvis njöt av det helt underbara barfotavädret! 

Sen blev det utgång!  Lite sent tilltänkt som vanligt, men spontant ska det vara !  Körde hem mot Camilla i 180 knyck innan jag kom på att jag glömt jackan, sen fick det  bli sjätte växeln! Väl hos Camilla  var alla i  full gång med alkoholen i högsta hugg! Slängde i mig maten som stod på bordet,sen hem och duscha fort som attan. Blev hämtad på vägen och sen var det fullt ös medvetslös!

  
              Alexandra                                        Camilla                                                 Thall


Göteborg vinglade, eller vi  vinglade vidare mot Deja Vu för att svampa lite till innan vi drog in på Trädgårn. Älskar Alexandra ännu mer efter lördagen eftersom kösystem aldrig har funkat för oss.. ;) Riktigt bra drag vill jag lova, stämningen var på topp yopp och det var även vi!

Tack för en underbar, galen kväll tjejer! <3

Bara köR!

Efter att Måns sjungit några vackra trallor under jobbtimmarna innan lunchen blev jag sjukt festsugen. Så nu finns det ingen utväg. Drar med brudarna till Trädgårn ikväll, kommer bli grymt!

See u on the dancefloor!

Vad ska man tro?

Efter skolan drog jag en shoppingrunda som hette duga! Lite ångest men det löser sig, som alltid!
Sen rundade jag, Thall och Annis av med en liten fika vid bryggan. Helt plötsligt kommer en tant och börjar prata om massa konstiga saker med oss. Helt plötsligt hade jag frågat om hon var spåkvinna och tarokorten var framme på fem röda. Sen var det kört. Har aldrig provat sån skit förut med det var galet vilka sjuka saker hon sa, Naturligtvis sanna om oss alla tre. Vi var helt chockade. Så nu vet vi en del om varandra som ingen annan vet kan man väl säga! Topsecret! ;)

Eftersom nästan allt hon sa stämde undrar jag en hel del nu.- Det är så sjukt! Det har gått en långlång tid nu och jag vet verkligen att jag har släppt det. Så kommer hon där och vet massa som jag vet är tvärtom, och ändå vet jag att det kan vara sant. Vad ska man tro?  Men det får inte vara sant..  Så låt mig bara vara, det är bäst för alla!

Hon berättade även en hel del om mina käraste spöken som jag ägnar mina kvällar och nätter med hemma på Kolsholmen., Ni vet där Dörrar öppnas, dörrar stängs, trädgrenarna piskar mot varanda, folk visar sig i speglar, det springs i trappor, vinden viner runt fönsterna och flaggstången piskar som ett slag från helvetet. haha!
 Så från och med imorgon har mitt hus ett jesuskors under dörrmattan och en hästsko på dörr, skämt och sido!



Sen blev det full fart till resecentrum där Angelica tålmodigt väntade. Vi bar av till torp med musiken i bott och flippade en hel del! Våra små resor är ganska käcka!
När vi kommit hem stod maten på bordet som de flesta helgerna, underbart!
Resten av kvällen bara flöt iväg som den alltid gör när vi umgås Angelica, den bara försvinner faktiskt!

Dax för en film & sen hopp i sängen! Jobb imorgon, även en hel del Måns Zelmerlöw!

Snart helg!

Igår gjorde jag mest ingenting faktiskt. Eller jag gjorde massor förresten. tillbringade nästan fem timmar av dagen på att glida runt på alla möjliga sorters busslinjer. avslutade dagen med Jennie och en skogspromenad. Väl hemma hos Jennie tryckte jag i mig en hel popcornskål. Popcorn är underskattat!! <3

Dagen idag började sådär. Vaknade av att Jennie slog mig. och när hon väl fått liv i mig var hon så trött att hon ville sova ännu mer. Så morgonen slutade i terror. Inte i träning som det var tänkt. ganska skönt!
Jag hann precis komma innanför dörren innan lillasyster Julia, åtta söta år ryckte tag i mig. Rätt tvingad att leka med hennes hästar. Kul eftermiddag! Men vad gör man inte för de små söta rara barnen, hon sken ju som en sol det lilla grynet!
Kvällen har jag tillbringat med käraste gamle Camo. Det bjöds på mat och dryck och senare in på kvällen blev det Sex nd the City.
Och nu sitter jag här och dricker vatten som en svamp efter att ha cyklat som en halvgalen idiot från Camilla.

Borde plugga, ska sova. Natti!

Dundermätt

Trodde aldrig jag skulle hinna med att nämna skolan så här många gånger på denna sidan innan studenten men visst! - Fick betyget på redovisningen från småföretagandet idag och det kunde inte vart bättre,YES THALL! fem stjärnor till oss!! Jag ska hålla ut den här sista jävulska månaden och det med glädjetjut! Trodde aldrig man kunde ha såhär mycket i skolan sista terminen , - men som alltid är det aldrig som man förväntar sig!

Idag har jag åkt försökt mig på att åka longboard en hel del, även inomhus i skolan. mycket bättre glid där så varför inte ! -Sen hämtande min kära mor upp mig och vi åkte vidare mot födelsedagskalaset för 62-åriga Ann-Marie. Som tur var bjöds det på massa supergod mat, som är det bästa jag vet!

Imorgon har vi våran sista studiedag och den ska jag ägna åt att leka med Florran . Nella och Thall lär väl bli en del av underhållningen för dagen också såklart!

Det luktar bränt..

Riktig pluggdag idag för någon som mig. Fått tillbaka Rättskunskapsprovet och det såg ljust ut!
Har hunnit med ett varv på donken och siba under lunchen. Sen blev det lekstund hemma hos Camilla där det åts nudlar och grönsaker så det stod härliga till!
Och nu så fint på eftermiddagskanten har jag lyckats avsluta min konstnärligt utformade uppsats. Nämligen våran essäskrivning. Skönt!  Nu har jag resten av kvällen bokad med ett projekt som skall utföras! Top Secret ;)

Ha en trevlig kväll!

Lördag

Sovit ut för en gångs skull, nästan glömt bort hur skönt det är!!
Sen spurtade jag, Jen, Thall & Nella till Torp. Vi kom dit på fem röda efter ett race med Telenor där vi lyckades fördubbla hastigheten, en hel tradition det där.
Äntligen fick Thall köpt sina studentskor. Underbart fina är dem!   & Jag tror att  jag har hittat den perfekta studentklänningen. ÄNTLIGEN! Och skor också! 

Ikväll har vi grillat i Gamle Dal till solnedgången, och naturligtvis har Nella & Joss badat i kanalen. Vi andra nöjde oss med att titta på :)
Sprang förbi Fredrik en sväng på vägen hem där förfesten vart i full gång & det lockade en hel del. Men tog mig i kragen såklart och åkte hem.
 
En helg nyktert, tummen upp tjejer!  (Eller ner egentligen kanske? ;)

FRIDAHG.

Tog lite sovmorgon, fjäskad för Ronny en hel del så svenskaprovet får vänta på sin tur tills nästa fredag! underbart!!

Efter skolan som avslutades redan innan tio idag, ( vi på idrott har rätt schtekiga fredagar ;) begav vi oss hem till Thall där det blev massa popcorn och caffe latte såklart. några knäckebröd till det och sen vart det Överby för resten av dagen. Letat som en tok efter studentklänning & skor men det är nästintill meningslöst! Istället provade Nella & jag  bikinis & shorts så det stod härliga till! Sen blev det även en hejdundrande fartfyllt biltur med skjutsen hem, blev en liten omväg runt  Hjärtum & Lilla Edet innan jag bekvämt landande hemma hos mamma där middagen stod serverad!

Alanya, Alanya, Alanya.!  36 dagar kvar!!!

Ännu en torsdag

Älskar dagar som denna! Hunnit med en hel del!
Gick upp tidigt för att plugga lite extra med Thallis inför redovisningen som artade sig riktigt bra, var på några lektioner och sen direkt till Överby med Thall där det blev några korvar innan det var dags för att jobba. Packat upp massa bikini & shorts idag, sommaren är påväg kära vänner! Den närmar sig med storm! Och det gör studenten & ALANYA med för den delen! På tal om studenten har jag ännu inte funnit den ulitmata studentklänningen. Har konstaterat att hur fint det än är med vitt och hur mycket man ens ska ha det på studenten så är det kört för min del.. har kommit underfund med att en beige är nog närmaste vart jag nu ska hitta det eller så får det bli en poncho över hela skiten, lättast så kanske!!
Och skor har jag heller inte hittat, men det är ju sommar på studenten så varför inte barfota, alltid lika underbart. Mamma har panik och jag bara glider runt. för allt löser sig, det gör det faktiskt alltid!

Efter jobbet rullade Angelica & jag upp till strandgatan för en fika. Hon har ju lov denna veckan så någon måste ju roa henne också. Jag gör det med nöje min vän :)   Älskar att sitta där nere vid kanalen! Uteserveringen har öppnats & musiken spelar på. Folk dricker bärs,vin, cider, kaffe och allt vet vad och vattnet skvalpar harmoniskt brevid. Det är trollhättans bästa på sommarkanten det!

Godnatt!, Svenskaprovet imorgon får gå som det går. Jag är lika lycklig ändå så länge solen skiner!
Bara att öppna alla sinnen & släppa alla spärrar så löser sig det mesta!


Minilördag

Extremt rolig dag .. bara plugg plugg plugg. men måste man så måste man! Skolan är tillbaka i vardagen & jag i verkligheten. Och det med storm!!

Haft Rättskunskapsprov idag på  massa juridik men det gick nog ganska bra ändå, kändes så! Florran har fått nya dansskor idag också! Jätteglad blev hon!

Imorgon är det redovisning i Småföretagandet, om jag inte glömmer allt och försover mig imorrn kommer jag & Thallis äga hela klassrummet indeeeed!
Och efter skolan blir det en hel del jobb! Sen ska jag återigen plugga som ett as inför svenskaprovet som äger rum på Fredag morgon,   21 onödiga jävla häften.  inte kul.  Inget hopp för det provet faktiskt. haha! 
 Sen är det äntligen helg & då ska jag plugga lite till!
LÖVE IT!

Dunderhelg!

Torsdagen artade sig bra. Riktigt bra drag på Lippan och djup dimma för min del, underbart! När den väl lättat insåg jag genast att Thall var borta och naturligtvis med min väska, Rufus och mobilen såklart! Allt i ett!
       


Hon svarade naturligtvis inte och jag fick dunderpanik, lipade en hel del. Inne i någon känslig lipperiod, filmer som vänner,! skitkul, haha ! Lyckades efter många om och men få tag på Thall som låg och sov, natten slutade som tur var sida vid sida hos Thallis. Vilken kväll!

Fredagen var snurrig, kunde varken sitta, ligga eller stå. men jag överlevde även denna bakfylla! poäng till mig!
Slappade framför Thalls tv hela förmiddan, sen bar det hemåt för att träffa Angelica. Vi tog det hyfsat lugnt med en massa chips och liknande delikatesser. Gjorde även ett tappert försök till kladdkaka men glömde bort den i ugnen...

Lördag, bästa dan på hela veckan! Jobbade, eller lekte mest kanske.. Fanns inget att göra. helt stendött. FCT vart där en sväng och showa lite men sen vart det helt dött hela dagen.
Efter jobbet begav jag mig till mormor & Thores hjärtligt mysiga stuga för påskmiddag. Åt så mycket att jag rullade fram & sen begav jag mig återigen mot Trollywood där brudarna var på G! Hämtade upp Petronella, Thall & Anna påvägen där vi även lyckades få med två helt främmande killar. Sen var det fullt ös medvetslöst på Kronan resten av kvällen!

Söndag jobbade jag såklart också. Nästan lika lugnt som igår. Gillar de fartfyllda helgerna bättre. Hann tillochmed roa mig med soporna så även jag fick en stunds sol denna underbara barfotasöndag! Väl hemma var det utgång på G.Resten ballade ur så det blev Donken och en sväng förbi istället.

Hittade bilder från Julfesten. Riktigt bra Intersportare & riktigt bra kväll!


Japp. imorgon är sista dagen på det sista lovet jag har i mitt liv. Resterande tid kommer det kallas semester eller arbetslöshet. Eller varför inte mellan två jobb förresten? ;)

Mycket ord


Albert Camus sa en gång :
Välsignade äro hjärtan som kan böjas, de kan aldrig krossas.

Men om något aldrig kan krossas kan det heller aldrig helas. Och utan helande lär man sig inget.
Och om man inte lär sig något behöver man aldrig kämpa.
Men kampen är en del av livet.
Men måste alla hjärtan krossas?

Hur du än gör, vad du än väljer min vän. Står jag alltid vid din sida.
ABV, tills döden skiljer oss åt ;)

SKIT SKA SKIT HA!

Lipat en hel del!

Igår var det klassfest ute vid Öresjö i Jönssons stuga!
Jättemysig kväll! Grillade, drack en del, badade i sjön,  & deckade! Vissa mer än andra ;)
Äntligen har man dratt årets första bad, haft en del panik över det sen Nella badade för flera veckor sen. men nu är det avklarat för iår! tummen upp!

Idag väckte Jönsson mig klockan sju, morgonen är den bästa stunden på dagen sägs det så varför inte ta vara på den?  Det blev till att städa i massor och en promenad på köpet.
Sen begav Thallis & jag oss hem till Thallis för en slappdag med var sin popcornskål framför tvn. Jag har suttit klistrad hela dan! Såklart var den One Tree Hill som spelades upp, och jag lipade konstant. Har mina känsliga perioder för filmer och det finns inget stopp på tårarna i de lägena, sjukt kul!! Okontaktbar hela dagen men nu har jag sett klart hela säsong fem. mellanlandade hos farmor där det bjöds på mat och delikatesser så det stod härliga till. Det är det bästa med farmor, man går alltid därifrån rullande! Bästa farmor :)
Klockan är snart två, kanske dags att sova?

natti!

ännu mer färg

Såklart lockade penseln även idag och så fort jag greppat den flög penseln iväg hejvilt och det blev målat lite här och där!
Den där vita färgen vart inget vidare bra för mig, är vit överallt och det går inte bort! Men det gör inget, färg på tillvaron som sagt!

Sen blev det en del bullbakning här i huset och GH har spelats en del, så mycket att hela huset skakade faktiskt!
Väntar på att pappsen ska komma hem så vi kan åka till våran andra gård och hämta mer färg och annan skit.
Shit, jag är helt rastlös när jag varken har jobbet eller  skolan att roa mig med! 
 Studsmattan kanske?
Laters!

lite färg på tillvaron!

Igår blev det ett väldans vimsande, inget ovanligt dock!
Först Strandgatan där det åts & dracks så det stod härliga till. Uteserveringen har öppnat & det är det bästa vårtecknet!
Jag var riktigt duktig, nöjde mig med lättöl medans de andra två spädde på som vanligt.
En sväng upp till Nathalie där vi förstörde deras filmtittande totalt, förlåt!  
-  " det var trevligt att ni kom men ännu trevligare när ni gick " nejdå så illa vart det inte. Nella & Thall hade nu fått i sig lite mera alkohol och vi skulle bestämt gå ut. men det där med kö är inget för oss. då duger sängen bättre!

På vägen hem gjorde jag ett stopp hos Björserud där det hade vart fullt ös medvetslöst. Efter att gästerna hade simmat på köksgolvet & ålat i gruset vart det endast Henrik som höll igång, som vanligt alltså! Jennie försökte maniskt hänga på & gjorde ett tappert försök att få Henrik att inse hur bra vanlig musik är. Inte så lyckat dock Jen! ;)

SÅ! Idag! : Jag har målat hela dan, hann knappt äta middag! Målat mina söta små fönster & dörrar, sen kunde jag inte sluta så jag målade lite här och var i mitt lilla hus. Det värsta är att jag har målat mig själv minst lika mycket som allt annat jag kladdat på, men så brukar det bli!

imorgon börjar påsklovet, det sista lovet innan studenten, det sista lovet under gymnasietiden. helt sjukt ändå hur fort tre år kan gå, eller hela livet förresten! snart är man gammal och går med rulator, det rullar på!

Sov gott!

Jag är kär!

Kär i våren, det är vad jag är!! Underbara barfotaväder, kan inte bli bättre! Och påsklov på det också, underbart!!

Frukost på studsmattan i solen, har inte kommit så jättemycket längre idag. Luntat lite gräs på baksidan & bakat en kladdkaka har jag också hunnit med! 
 Kanske blir en sväng till strandgatan senare, men utgång är tvek!

Igår var det långpromenad med Nella & Thall som gällde. Thalls hund Julia var med såklart! Promenerade i skogen &  längs kanalen.


Ännu en dag

Ännu en vårdag med sol!
Sovmorgon idag egentligen men Thall & jag var duktiga och jobbade på med vårat lilla projekt. Blev mest frukost men det hör väl ändå till! ;) Skolan för en stund, sen bryggan med Joss, Nella, Thall & Kull.
Alexandra hämtade upp mig för en promenad längs med kanalen.Hann även med en jättegod glass! Mötte Jennie i affären som bjöd på ett äpple, kände mig nästan nyttig ett tag där.
Sen begav jag mig hemåt & tog en till långpromenad efter middagen.-  bara musiken, solen & jag.
Jag får verkligen flipp på det här underbara vädret! hoppas det stannar för alltid!

Svenskaprov imorgon. Har på känn att det inte kommer gå allt för bra,
dax att plugga!

Barfotaväder

Våren är här!
Började dagen med en promenad i solskenet,sen idrott som slutade med en schtekig stund på bryggan. istället. gud vad jag önskar att vattnet var högre så att man kunde doppa fötterna! men lite kallt än ändå kanske. Springer gärna in i sommaren, våren bara skriker: snart sommar,- snart barfota väder. snart snart snart.

Fikat ute i  det fortsatta solskenet med familjen & Nina på eftermiddagen. Hon kom med semlor och rulltårta från bageriet. Megagott!!
Fick ett ryck när jag studsade över alla mina saker & kläder in till rummet idag så jag har storstädat hela mitt lilla hus, ganska duktigt faktiskt!!
Floor är fortfarande inte ren, hoppas hon blir bättre snart, tokiga olycksfågel till häst!

Igår var det dagen med full fart! Gick upp fem & begav mig till mamma , sen blev det jobb, skola & sen jobb igen.


SNARK!

RSS 2.0