kööör bara!

Igår blev det en oväntad utekväll med bästa brudarna på GG´s.
Lika bra att ladda upp inför Branäs kände vi, gaaalen kväll!

Nu ska jag köra ett race & fixa det sista inför Branäs, idag bär det av!

W A A A A A A Z A A A !

japp, en dag närmare!

Branäs på torsdag då! börjar ripas i benen lite grann nu faktiskt!
Skolan för en stund, sen schtekte vi  vidare till donken och en sväng in i etage blev det också innan vi rulla hemmåt.
 Kan inte bestämma mig om jag ska köpa pottan eller inte .. hatar hjälm men det är värt att ha. Får väl bli ett ryggskydd också,    "-ska det va får det fan vara ordentligt! "    kööööör bara  gubbar!

L A D D A   L A D D A  L A D D A  !

Skrillor - vissa är bara grymmare än andra!


Hej och hå! Då vart det söndag och jag är  heeelt mördadbultad!
Jobbat i mina bästa skor eller mer trasor kanske, som mamma här slängt minst fem gånger, sletna converse slår det mesta! Sen vart vi hos min söta farmor och fikade. Lyckades tappa en sko där ute någonstanns så jag köra en skrilla & en sko där ett tag.
Sen blev det skrillor med far och syskon, kul att lillebror åker bättre än mig just nu, aningen ringrostig kanske?
Snart är jag världselit igen och då får ni se upp! ;) PYSS

......

...........

Torsdag

Äntligen klar med filmanalysen & nu är det svenskan som bombar. Sen är jag nästan klar och kan avnjuta helgen med jobb och vem vet, lördagen kanske det blir brak & dunder. HELL YEAH!

Och pappa han sitter här & berättar om när han & Peter gjorde hembränt förr i tiden på unga dar. Det finns rätt mycket de försöker dölja för att vi ska ha bra förebilder, men mer & mer kommer fram vad det än gäller med galenskap!

Ja, hon kanske inte det krispigaste chipset i påsen.


same same but different

Åh sämsta dagen på länge!
Imorse var jag så trött att jag trodde helt seriöst att jag skulle dö. men det gjorde jag ju självklart inte, tyvärr!
Istället zombiserade jag ut med bara jackan över nattlinnet för att släppa ut hästarna, tänkte att benen tinas väl upp igen när jag duschar, att klä dem kändes överskattat. Och dom tinade till slut som tur var...

Sen har jag slingat håret och fixat utväxten , skulle ju gå mot ljusare tider men det syns ingen skillnad, lika svart . fortfarande,,..,. suck!

Och tandläkaren, BLÄ! nu är jag vitare i käften än jag vart på länge, yey!  kan inte prata & dreglar åt alla håll och det värker megamycket. schöönt!

Jag lägger mina ljusare tider åt sidan idag & tänker spendera resten av dagen i soffan. tomatsoppan väntar!

ohej!

Imorgon ska jag slinga håret, går mot ljusare tider nu!
Efter det bär det av till tandläkaren, mindre roligt... usch usch usch!

Dax att ge sig in i Religonens värld! Judendomen is the shit!

vad tror du?

 Ä R T A R S L E !


ضزژسگث

Idag skulle jag pluggat i massor. men vem orkar det? inte jag iallafall! har lyckats öppna boken men där vart det också stopp!
Istället har jag ägnat eftermiddagen åt att nörda mig med min underbara häst renamed Flippan. Longerade jag henne helt lös utan lina, rätt coolt ändå vilken kommunikation man kan ha med dem, men..  she´s a special one!  <3

Nu ska jag sova, det är vettigare än att sitta här iallfall! pews!


from the bottom of my heart

Inte ens all världens storheter väger inte upp en vän som dig.

Tack för att du finns!

Don Juan

Hej hopp hela veckan har flugit förbi, hel plötsligt vart det lördag! skolanaskolan har börjat och det med storm, prov första dagen, haha underbart! och massa prov nästa vecka!



Igår var det återföreningskväll med Idre 635A som gällde! Jättegod middag fick vi av våra mästerkockar Putte & Axel!
Prisutdelning för alla skandaler & bravader bjöds det också på, supermysig kväll!

Idag vart det utgång som stod på listan, men här sitter jag med familjen och glor på tv istället. usch!
Dumma Idresjuka försvinn, försvinn! 

back to reality dudes!

...

...


death


Idag tog jag bilen och swichade till mormor för att äta middag med min kusin!  
var ett tag sen sist! Maten var god tack kära Thore och mormor! :)

Jag känner mig som en död fisk som flyter på ytan av vattnet med den här influensan eller förkyldningen eller vad SJUTTON det nu är! .. så nu blir det film och fortsatt rehab efter Idre, har mått bättre faktiskt!

IDRE represent!

Den 28:e december - 08 kl.02.00 bar det av till Idre! två bilar på väg,  en lång och mörk natt med bilstereon i bott  och galen körning med våra liv som insats blev resultatet ! Bilen var så överlastad att den vinglade och lyfte när man bromsade eller svängde, detni! Adele tappade en sko redan i Åmål, då kan ni ju föreställa er hur resten av resan var!

Väl framme 08.30 var det pizza till frukost som gällde! sen fick vi slänga ut hela våran packning på parkeringen och halvnakna tjejer hit och dit, allt för att synas! ;) själv körde jag mot nya vyer och hämtade jess & hennes packning med min käraste Tallbarr, hur vi fick plats med mer kommer alltid vara ett frågetecken?

Ut i backen, solen lyste nästan alla dagar, underbaaaaart! Kassaste var att backarna stänge redan vid tre, men whatta - afterskin öppnade i samam takt so what!? Senare på eftermiddagen kant trillade resten av stugans crew in, blev en trevlans middag! Sen dimmade vi på rätt bra, för allas trevnad - det som "hände" i idre stannar i idre på den fronten va? ;)
EY! jag har skött mig nästan super på den fronten! - iallafall inga fler duschincid3nter, var bara tvungen att klarlägga det!!
 Det visade sig även att Pernilla Wiberg bodde under oss. stackars oss vad mycket skäll vi fick & stackars henne som fick härda ut med oss!

 I D R E  G E R  &  I D R E  T A R !

29:e Måndag - Solen skiner och backarna vart underbara!  har inte riktigt koll på dagarna och alla händelser här..
Undra om det här var den dagen Pettan & jag skålade på i backen lite extra så jag inte kom av liften utan fick krypa under den istället? Detta var nog också samma härliga eftermiddag som vi hamnade längst ner när liften stannade. 300 pers fick åka knapplift, det var för sjutton som Titanic-kaos! Barnen fick åka skoter medans vi fick skåla på med humöret i topp för att inte frysa ihjäl!

30:e Tisdag - Dagen innan nyår, då slår jag & Petronella på stort!! ska det va får det fanemej vara ordentligt! Bag in boxen var självklart med på noterna & bögjuicen slinkte ner på 2, 2, 2, 2, 2, 2, 2 . slut? Vi råkade trilla in hos några trevlans trevliga ungdomar undér tiden vi förgyllat letade efter 906 som slutligen visade sig vara 901. bästa! Vi fick i vart fall pigellin att doppa i bögjuicen medans dom åt middag, bästa jag smakat! värt att prova kära vänner! spetsad pigellin ala idre! Galet trevlig kväll med våra Falkenbergspojkar! slutligen deckade jag & sprang hem. tjohej på jägern!

31:e Onsdag -  NYÅRSAFTON .
Jag vet inte om vi borde gjort som resten av stugan och chillat lite sådär dan innan nyår för den bakfyllan, jag svär.
Men som vanligt uppe sist & uppe först. Vi körde på brudar! Petronella & jag höll ihop och åkte flitigt upp & ner i backarna utan att bryta några ben eller armar. Adele, ja hon åkte mest i cirklar hon!
Helt plötsligt skulle vi göra oss iordning inför aftonen. 10 tjejer på två speglar plus fem killar, att det rullade på så harmoniskt är värt en applåd tjejer! (:
Sen var det dags att trycka ner å ibumetin & vänta 40 minuter. en shot & lite mer alkohol så vart bakfyllan borta!
Trerätters som våra duktiga kockar till pojkar gjort, megagott! Lekar hit och lekar dit, dynga överallt!

Tolvslaget var storslaget - en ballerinasko & en pulkasko, champangen i ena handen & en  petronella halvnaken på pulka i andra. lite problem med bromsen på pulkan där, så dörrarna slogs upp av bara farten och helt plötsligt kör vi igenom hela värdshuset där nyårsfesten var medans hela idres partyfolk hejar på. GOTT NYTT ÅR!
Efterfesten resulterade i kanin & pigvinbranschen.. jägern satte sina spår....

1:a Torsdag - Petronella & jag slog på stort & höll vårat löfte med dräkterna i backen. kör bara! Har aldrig vart med på så många familjekort som denna dag! Sen kände min astma, som är det enda som kan stoppa mig,d3t énda som kan stoppa mig, att den fått nog och slog på stort så det blev soffan för mig sista kvällen , med alla sawfilmer istället. usch!

2:a - Fredag - vi åkte hem på morgonens kant medans de andra var kvar.. allt för jobb & träning-bilen var det som rullade hemmåt! Underbara Idre, på återseende Pernilla Wiberg & Staffan Olsson!



KÖTT, FIFAN! Det sa din morsa me, när jag satte på henne! Det var det hon ville, de va vad hon sa! HEYHEYHEY!


IDRE

Jag ska ta mig samman och trycka ner det i tagentbordet men inte idag. snart snart snart. imorgon

DET VAR DET BÄSTA, DET BÄSTA,  DET BÄSTA SOM NI SETT <3

RSS 2.0