Bra info från Calles.dk

Vi stressar för mycket. Går i rulltrappor, står när vi äter och tutar när någon är för långsam i starten då ljuset slagit om till grönt. Det finns därför gott om anledningar att haka på chill out-trenden och lära sig koppla av på ett enkelt och opretentiöst sätt med vänner, musik, en skön fåtölj och ett glas gott vin.

Världen ligger tre drinkar efter!

På tal om vin! - jag visste att jag var full igår, kände mig sofistikerad men kunde inte uttala ordet.. då äre fest!
Jag dribblade lite i nattmössan igår, men vi skålade för vår charm, vår skönhet och vår begåvning där! ;)  
Tack för en jättetrevlig kväll flickor och pojkar!


Bättre stor & rapp än liten & slapp

herregud jag är fortfarande bakis sen igår och full för idag ,vilken samansättning där! underbart!
Har inte åkt nattbussen på fyra månader men det var sig lik! sju tanter blev så arga på oss ungomligheter som tjatade och plingade hit och dit så dem ringde polle polisen och hoppade av för att ta taxi hem istället. säger bar Härda ut tanters! lite får ni väl tåla! vad kan man förvänta sig?  ärligt talat sista bussen hem, skärpning på mamma Irle! hoppas du kom hem för det gjorde iallafall gubben din!

sov djupt för det ska fan jag göra!

Jag är inte så tror som du full att jag är.




Heja gårdagen! Efterfesten vart den bästa på länge! Sammanfattningen ni önskat, här kommer den! :

En gång i månaden, En gång om året - bästa på länge!

Vinoshitto, har ni smakat på det? Ni har missat något. All in säger jag bara ;)

Marcus, måste nämnas. Han är en klass för sig han! Gröna shottar hit och eldshottar dit. En timma senare finner jag han halvt drunknad och naken i badkaret, heeelt kritvit! Snäll som jag är drog jag ur proppen för stackars killen och på med Olas badshorts , bäddade badkaret och på med massa filtar, där sov han så sött medans hela huset gungade och det kissades och spyddes brevid han. Kanske även på?  Så kan det gå..

Buffémiddag, inte alla efterfester som bjuder på det! Bara gamla´gänget kvar, så jiddrans mysigt! Ola dukar upp med taccos, så sjukt gott! Han passade även på att underhålla med Creme Fraïchen, som det kladdades med ända upp i taket.. För här är det En gång i månaden! Då släpper det till! Marianne släpper till med Creme Fraïche, och två till ochmed! och det är  COOP!! En gång i månaden, då släpper det till!
Det B-vitamin en gång i månaden, så släpper det till!!
Bente-Bent var här & drog några riktigt goa mooves, för er som missa, Olas 70-åriga gråhåriga granne. Löparn själv.
Blodsexet, det var det sjukaste, Sara vart totalt nerblodad i hela ansiktet. Näsblod tänkte vi men icke det, det var det visserligen med inte hennes, orka när han sprutar näsblod på hela dig Sara, hahaha :D
SCHÖÖÖNT - dax att decka!

06.30  Josefin på G igen , och självklart i leopardmorgonrocken, så jäävla snygg!!
Ola är matlagarns pojk så självklart blev det bufféfrukost med ungsgräddat bröd och julmust!
Var längesen sist jag möttes av en så illa lukt som imorses när jag klev ner för trappan , det var som att gå in i en vägg!
Ola, du måste låna mig ett par byxor, mina är besatta!



OM vi har storstädat / lagat Olas hus. Toarullehållare dit, limmade rådjurshuvuden dit och lösa kakelplattor överallt! Mattor ut städmoppar in! Lampor upp spriter ner! jaaadå!
Josefin,  tanken var god, du kom iallafall halvägs sötnos! internt 100% där ;)
På tal om spyor. Vattenslang! Vi har spolat alla balkonger och halva gräsmattan, okej det kanske ballade ur lite .. ;)
En plastpåse under ena mattan, okej tänkte vi.Under den låg det spy, ? Tanken god där med!?
Som jag sa pojkar, ni ska gå bygg - bara att ta det som finns tillhands, trälim ;) men det slutade med att angelicas kära far åkte dit och murade ihop hela skiten, tack!

:

Marianne släpper till med Creme Fraîche en gång i månan, två tillochmed, och det är COOP!
Det är B-vitamin en gång i månan, då släpper det till!
Hörde ni min mage? Den sjöng!
Ola, du måste låna mig ett par byxor, mina är besatta!
Bente-Bent var här & drog några riktigt goa moooves.
Creme Fraïche & Smirnoff , gott
 SCHÖÖÖNT


DÖRRHANDTAG - Aldrig mer rött vin!

kör bara!

Äntligen fredag! och vad mycket jag har hunnit med, asbra ju!
Vart i skolan, lika oseriöst som vanligt.
Skällt på OnOff, dummingar är ni allihopa där, faktiskt.
Färgat håret, eller utväxten iallafall med hjälp av mammas brödpensel, inte så uppskattat ;)  Nästa gång får det nog bli slingor så jag har en chans att bli blond till studenten..
Flängt runt i stan och slösat massa pengar, dom är till för att förbrukas.
Promenerat sju mil med Maria och söthunden , mysigt!
Och nu kära vänner spär det på, för nu äre fest! Husfest tillochmed, med alla gamla vänner från Sjuntorp.
: Jag ska ge mig på det fina vinet idag, talking abbbouuut Red Wine.yes! får se hur det slutar, förr har jag inte druckit mer än ett glas med mormor och mina päron är nästintill allergiska mot det, vuxenspråk där ;)

Nu kommer Angelica och sparkar mig i röven, dax att rusa!
KÖR BARA, IN I DIMMAN!


studentstämning!

härliga studenten! den närmar sig, och det med storm!

Skönt att det inte blev något av det där med bal i göteborg. Kan verkligen förställa mig det, speciellt min klass. Balklänning och buss, nae det går inte ihop för oss! Just nu lutar det åt folkets hus. Kul att det ska ändras på typ allt som har varit tradition föregående år!  men det har ju sina orsaker det med, huum!
Jag tycker det är lite fel faktiskt att vi ska åka vagn efter vi sprungit ut och alltihopa, okej att alla är fulla i skolan när man springer ut men hur ska det bli om man istället ska börja dynga på vagnen vid ett och sen fira med släkten efter det? kul att vara dyngrak då? nej tack! allt har sina för och nackdelar , och det löser sig säkert! vill bara ta studenten och det så fort som möjligt! just därför känner jag att det är dax att slå upp boken och läsa lite! askul.. helgen närmar sig iallafall ! (:

borta lika fort!

Jag hann knappt med att skriva Vintern är här innan det gick över till höst igen! :(

Kom just på att jag inte klirrat det där med studentmössa än, alla andra gjorde det i augusti.. ooops! får fixa det imorgon!
Kanske dax att börja plugga inför naturprovet plus svenskan också. snart är det över! jullov ,lookin juuuust forward!
 Det är ju för det mesta krogen man hamnar på nuförtiden, men i helgen blir det husfest - riktigt roligt! Angelica är hemma hela helgen också, hej och dunder vad vi ska umgås sötnos!

Sleep tight!

vintern är här

5 cm snö ligger som ett vitt tjockt täcke över hela gården och för varje steg man tar knarrar det härligt under skorna,   hur mysigt som helst!
inhandlat ett par stövlar idag som jag ens inte vet om jag vill ha, men kan faktiskt inte gå i sommarskorna hela vintern, så dem får duga för ett tag! glömde bort mina kära syskon som vanligt så det fick bli första bästa, inget nytt i min vardag!
Ska nog satsa på en lite mer strukturerad vardag som nyårslöfte, kan behövas! glömmer det mesta just nu.. well well..

Kom att tänka på det bara sådär när dom tjatar om det på radion 24/7 - bloggtävlingar här och där, mest besökare hit och bästa bloggen dit. ville bara säga att enda anledningen till att jag bloggar är för att hålla LITE bättre koll på min vardag. ni som läser varsågoda, enyj :D ! puss & godnatt!

strumplös!

Klantig som jag är, eller flummig är nog mer rätt ord! - har jag tvättat bilen för att vara snäll, den blev renare än innan! Och uppfarten, mm..  vad ska jag säga? FRAM MED SKRILLORNA!
nae. nu är det hopp in i duschen och skolan som gäller!
punkt.


sunday

har jobbat hela helgen och idag har det vart riktigt segt, inte allt för mycket att göra.. hämtat mamma och Christer som vart i sthlm hela helgen och sen blev det pizza, gaaalet mätt! dax att plocka fram matteboken, eller en film! haha

myslördag 100 %

jag som hade tänkt gå ut denna helgen , men icke det!
mina kära vänner  begav sig istället hem till mig, myskväll var det som gällde. men dessvärre är dom lika flippade utan alkohol. 
Jag öppnade dörren och där stod Camilla festklädd från topp till tå!  outfit: turkosa joggingbyxor med 100 hål, gul tshirt med blå hjärtan och naturligtvis den mossgröna kavajen med ett rosa skärp, två tofsar och en blomma i håret. Jag känner faktiskt ingen snyggare än henne!  Jag ska visa en bild, later!
Hungriga vart vi också, så vi stod för konsums dagskassa.  marängswisch, godis, dipp chips m.m m.m .. GOTT!

ni är bäst tjejer!


sprängschysst!

Dagen idag. orkar inte skriva så varsågod Jennie :

jag o johanna åkte till torp efter skolan. där hon hittade en snowboard, men hon hade inga pengar med sig. snackade även med nått kötthuvud som jobbade på telenor om johannas försäkring på telenor.. nått knäppt iallafall.

sen åkte vi hem i sjuhundra knyck, hämtade o lämnade ungar hit o dit o sen åkte o red hennes häst.. när vi skulle åka tillbaka till torp för att köpa snowboarden vid sextiden så hittar inte johanna sitt bankkort, KAOS! hon rev hela huset typ helt galen var hon! tillsluuut kom hon på att det låg i hennes pappas bil i ett fack.. o då var klockan nästan sju o torp stänger åtta!

kan ju tillägga att vi befann oss i nossebro för er som inte vet.. så det brukar ta 35 min till trollhättan, men nu tog det 40 min till uddevalla i snön. illa! men vi hann köpa den jävla snowboarden, å snacka mer med telenorkillarna. en av dom var heeeeeeeelt flippad som jag verkligen blev arg på.. o en var as schysst.. nej inte snygga ta det lugnt,.

sen åkte vi o åt mat på donken på torp, i hopp om att slippa dom.. men då skulle dom oxå käka! så där satt vi o åt.. o sen körde ett lopp på hemvägen, vi förlora! baad.. deras bil var lite bättre.. men johanna slog rekordet på Myggan .170 asbra!

MEEEEEEEEEEEN det roligaste utav allt var att när den snälla telenorsnubben hjälpte johanna med hennes telefongrejs så passade han på att fråga efter hennes nummer, o ringde till sin mobil från hennes för att få det.. så smsade dom nu för en stund sen, desperat! fy farao..

helt galet kul var det,, kanske inte så kul o läsa, men lovar er, ni missade något!


superb!

jodå! nu har plånboken allt hittat tillbaka, nästan iallafall! alla pengar borta men vad kan man förvänta sig. har ringt västtrafik i en vecka och dom har vart så sjukt otrevliga så ni kan inte ana, och idag ringer dom och säger att den låg bakom ett element. suck. jävla bussar! plånboken är tillbaka med körkort och hela kittekattet iallafall! pengar är bara papperslappar får överleva utan dem.

Ridtur i mörkret . askul!blir inget med Lippan idag heller, lördag räcker, haha! puss

godmorgon!

Upp och hoppa! Klockan är 06.19 och jag har försovit mig som vanligt!

All dressed in Love - Jennifer Hudson. Den väcker dig! yes

18 timmar, 45 minuter.

 - Du stiger upp. Du är inte riktigt i toppform. Det är inget som är direkt fel men du har inget flyt.
Inte heller när du ska till jobbet. Det är rött ljus hela vägen. Inte grönt en enda gång. Du känner trycket stiga inombords. Du borde ha tagit bussen istället, om den inte redan hade gått. Bensinen är snart slut - du med.

Du provar med kaffe. Ännu mer kaffe. Och sedan lite kaffe att skölja ner det hela med. Varför fungerar ingenting? Även hissen krånglar. Den fungerar inte för dig, men den fungerar för alla andra. Märkligt.
Inte ens handtorken på toaletten blåser din väg. Den skickar varm och skön luft på andras händer, men på dig blåser den rakt i ansiktet. Varför? Varför? Vad är det för fel? Vad behövs för att allt ska fungera igen?

- Kunde in beskrivit det bättre själv!

satan i gatan

Missade bussen till skolan så nu är hela dagen förstörd, med STORA bokstäver.
Jag förstår verkligen inte, jag gick t.o.m 5 min tidigare än vanligt bara för att. Du där uppe! Vad vill du mig? OTUR.
Skitsamma , slänger mig i sängen och kollar på Best Man en stund! happyface!

Glöm alla dina bekymmer, imorgon kommer det nya!

en vanlig måndag.

" Ett vanligt uppdrag - kanske några få personer att hjälpa ut. Stegen mot väggen, upp genom fönstret och in.
Jag landade i ett hav av människor. I en katastrof. Och det var nu".

Reine berättade idag om hur han och hans kollegor, överlevande och föräldrar, vänner och släkt till ungdomar som brann inne, har påverkats av Backabranden som ägde rum på Hisingen 1998 där 63 ungdomar brann inne, en kväll vi alla känner till och minns.
Föreläsningen var jätteintressant men väldigt rörande samtidigt, ännu en gång får man bekräftat hur mycket man egentligen har och hur mycket det betyder. Allt som bara är vardag som betyder så mycket.

Om man lägger i backen på en bil, då ska den väl för sjutton inte gå framåt!?
ikväll har halva klassen fått sig ett riktigt gott skratt.. skulle backa mig ur min fina parkering utanför Fonus .. men icke det! när jag lägger i backen åker bilen framåt, 15 gånger! Flippat.. sen var den nästintill genom rutan och inne på Fonus, så det var bara till att putta bak den istället.. herregud vad har hänt allt jag tar i går snett! hade vart fint att köra in i begravningsbyrån! hahaha herregud...... jag håller mig inomhus snart!

Föreläsningen var bra iallafall! -  Kunskap, kamratskap, kul & kämpa!

ojojoj

nu är mobilen borta också! och laptopen glömde jag i matsalen förut men den hittade jag iallafall.. herregud.
jag som tänkte säga:
NY VECKA NYA TAG!

Skolan kallar, föreläsning hela kvällen , bara hemma och vänder! gjort prov i ekonomin idag med, det gick asbra ;)
laters!

yes för söndagar

vaknar upp i Evelinas säng och hela rummet snurrar, det är söndag och den bjuder på bakfylla! härligt!
Efter några timmar beslutade vi oss för att vi måste göra något, så vi rullade ner till strandgatan och fikar på bryggan med en fet kopp varm chocklad och massa onyttigheter. Evelina förstörde stämningen lite eftersom hon nästan frös ihjäl, men vad kan man förvänta sig av henne som har glidit runt i asien i två månader och är negerbrun, och som vägrar ha på sig vinterjacka. that´s my sis!

kommer sakna dig, igen!


Saturdaaaay!

Riktigt bra kväll. Härligt att hinna umgås med Evelina lite, som drar vidare på onsdag., suck
Full fart till familjen Eriksson, släntar in på släktmiddagen och äter mig sprickmätt, några shottar hit och vinglas dit sen vidare till Alex på förfest. Blev även Lippan med shotrace och sen Olearys och sen Lippan igen!

Lerpölar och dimma., taxi och Evelina och allt vad det heter!.


nae.

herregud kan denna veckan bli värre undrar jag! allt jag tar i slutar i katastrof denna veckan.. datorn, kameran, plånboken, bilen. bara ett axplock..  hatar  mina otursveckor, dom är hemska,  VÄRDELÖSA!  helt sjukt.

Evelina och Elin är hemma från HongKong nu iallafall! just därför  får det  bli Lippan imorgon för hela slanten!

Godnatt!

snö!

Igår var det exakt ett år sen första snön kom och det var snöstorm, det visste ni inte va ! tänk vad härligt det hade vart med lite snö att rulla runt i under helgen! men vi får nog nöja oss med regn ett tag till skulle jag tro!

Sitter här i skolan och skriver ihop ett smäckert konstituerande styrelseprotokoll för vårat fina UF företag! 
Skulle gått till banken idag också men känns inte riktigt som rätt dag! Där måste man vara lite mer formell förstår ni, om dom ska ta en seriöst på företagsavdelningen. hahah! Petronella är fortfarande full den rackaren, och jag har nattlinne, och vi får inte glömma lilla Victor som ligger hemma och sussar så söt tunder täcket istället för att vara här. suck..bästa teamet!;)

sluttjatat !


händerna på ratten

dax för en liten utflykt ! ska hämta massa möbler , åka till farmor´, till J och sen hem.. hoppas det funkar bättre med släpkärra än vad det gjorde med transporten sist. säger bara att stödhjul och sån skit är inte min starka sida ;)



på tal om annat, jag som har vart så duktig allt för länge nu med de här alkoholhäverierna.  så vem vet vi kanske ses på Lippan i dimman senare ikväll gott folk!

att slösa med tiden kostar miljoner!

skakigt!

Här där jag  sitter just nu skakar hela marken denna veckan! nu vet man hur det känns för dem som upplever jordbävning! är ni intresserade av att uppleva detta men så hör av er ;)
nämen de spränger lite här och var bland bärgen härborta. trodde helt seriöst att det var en liten söt jordbävning först, innan det hände 10 gånger till.. blond som jag är! blondheten försvann ens inte när jag färgade håret, då är det illa!  nu lämnar jag min lilla jordbävningsstad och beger mig ut på större äventyr, mot landet där jag nämligen bor!

peace

fingers free

God Morgon!

Som vanligt kaffekoppen i ena handen! den andra håller just nu i svenskahäftet, nationell skrivning om en stund.. ska bara släppa fingrarna fria så blir det säkert perfekt!

LOST

då har jag gjort det, igen! tappat plånboken med massa pengar, körkort , kreditkort och hela skiten!
men det är väl som man brukar säga, efter något bra kommer något dåligt, och efter något dåligt kommer något bra!
den kommer väl tillbaka kanske, shit happens!

 

äntligen!

peppar peppar ta i trä, men min häst är frisk! vart hos Linn & veterinären idag och allt var top, inte ett enda litet fel, helt underbart! passade på att rida i tajtaste jeansen jag äger och converse, härlig syn det måste vart! haha
får se hur länge det håller i sig nu Florran, olycksfågeln som du är bryter du  väl ett ben imorgon bara för att!


sömnlös

älskar mitt liv! massor kvar att göra och ska upp 04.00! kan det bli bättre!!
fick alkoholisterade presenter av pappa idag, så har unnat mig lite öl såhär på söndagskvällens kant.. fett värt efter en flippad dag på jobbet! vart lite kul denna helgen iallafall då vi haft en ny stekare i gänget! han jobbar egentligen som bartender och pluggar till civilingengör, hur härlig som helst! jag ska inte klaga mitt jobb är underbart! *
dax att börja packa lite kanske, så att möjligheten iallafall finns att jag hinner somna innan jag ska upp igen!

förresten, ni har väl firat era kära pappor på fars dag? det är dom värda!

vims hej

lunch!

riktigt uttråkad som sitter vid datorn på lunchen, ska springa ut på lagret och leta upp ett par snowboardboots som inte är vita, tänk lite jäger här, en fläck öl  där! ingen bra idé! energiintagen idag har hittils bestått av kladdkaka till frukost och godisskålen till lunch!  och kaffe såklart.. onyttigt är det bästA! back to woork !
laters


femman runt

vart en superlugn kväll idag med bästa alexandra och mallanbrallanbus! en femma rund  kvar och sen är det jobb som gäller.. kom och köp en vinterjacka eller varför inte ett par pulkaskor och liva upp stämningen lite kära vänner!
ses imorgon godnatt sleep tight!

myskväll

jobbat klart för idag! sitter här med ett laxspett i handen och ska alledes strax rusa till alexandra för myskväll med mitt hjärta och mallanbrallan!
har hittat en ny bräda på jobbet idag, helt kär! snö is life! yeey!

shuuuees

morgon!

klockan är nu 06.03 och jag är pigg som en mört! dax att hoppa i duschen, äta en dunderfrukost och rusa till skolan!

kaffe <3

God kväll!

ännu en torsdag idag och ännu en tordag utan Lippan! helt galet vad duktig ( snarare tråkig kanske? )  jag har blivit på det sista!  men jag kommer snart ikapp och då gör jag det med storm ;)
istället sitter jag här i sängen med miljarders papper och massa böcker. hatar att plugga, det gör vi noga alla!
trodde jag skulle få en härlig fredagseftermiddag och bara kunna slappa men icke! Cheriffen ringde förut och var förbannad på att jag aldrig svarar, men lätt när min mobil har ett helt eget liv eller! r.i.p för dig med snart fuckface! tack vare dig får det bli jobb imorgon och hela helgen! men på Intersport har vi alltid lika roligt , då det är okej!
ett axplock av the crew, Intersport Ö Represent:
  

Godnatt!

ingen bra dag

försov mig en aning, vaknade nu..suck.. skolan får vänta tills imorgon!
jag kan inte slå ner en gammal spik för att försöka ta bort energierna, då försvinner ju morfar.
ni kanske tror jag slått i huvet eller nått sen igår ;) men alla kan inte känna av närvaron från framförallt närstående som gått bort!
Morfar dog när jag var sex år och han har alltid funnits där i alla lägen även efter han dog. det har aldrig varit något konstigt med det och jag har aldrig kännt obehag av det förut utan tvärtom! men jag klarar bara inte av sånt som hände inatt,. lagom är bäst morfar & co!

frukost - time!


Hemsökt


Alla bara skrattar åt mig när jag säger att det går någon i trappan när jag är hemma själv, m jodu..

: Lena har vart hos ett medie i helgen och fått massa information om hennes förgående liv men det bryr jag mig inte allt för mycket om -  visst klart vi lever flera gånger med samma energi men i olika kroppar, ni tror väl på ett liv efter döden?

Iallafall, det går alltid i trapporna här mer eller mindre dag som natt och det är inte katterna, för det är Lenas mamma!!hon bor i källaren! att jag inte kissade ner mig när jag hörde det! härligt , hon sover i min säng jag har där nere som jag numera inte använder,- konstigt att jag har andas tungt efter jag sovit där nere eller? man inbillar sig mycket, och nu på höstens kant med 18 år i bagaget har man väl ändå tagit sig i kragen och försöker att inte inbilla sig lika mycket men hur sjutton ska man veta vad som är och inte är?

jag har sagt det förr och jag säger det igen ; SPÖKEN FINNS! om allting annat lämnar kvar sin energi som dör , t.ex. växter , varför skulle inte vi levande ting göra det också? nä, precis! bara för att du dör förvinner inte själen och energin!

Jag ska bannemej ta fram husritningarna och slå ner en sån där gammal spik i husets mitt så det försvinner! är livrädd, om hon är här inne vem sjutton är då i min stuga där ute? '

spoooooky!

godmorgon!

sitter här och njuter av ännu en tidig morgon med kaffekoppen i händerna, en av mina närmsta vänner för tillfället!
beundrar samtidigt Evelinas vykort hon lyckats skicka till mig på posten ända bortifrån Bali eller Thailand är det visst kanske,..  aja i vilket fall hon har inte glömt bort mig och det är bra! saknar er enormt och önskar att ni skickar hit lite sol och värme tack!
 
Tillbaka till underbara Sverige och det grådisiga vädret som håller i sig med storm.
Syskonen Krook samlade runt frukostbordet, bästa! alltid lika mysigt utan en tjatandes mamma! ;)

ge mig 14 november nu!


trött

oj klockan blev visst halv två! fikat med jennie, sen letat efter femhundringen jag tappade bort i kaoset imorse och pluggat lite natur nu . fattar noll hur enkelt det än må vara! ska upp fem imorgon för att hinna med dagen , kanske är dags att hoppa i säng nu..

GODNATT!

Back to school

kaffe både förstör och räddar mitt liv just nu! efter två koppar försvann dimman och jag har lyckats öppna ögonen!
äntligen, nu ska jag plugga hejvilt för en stund!

kliv in i mattens värld!

änligen hemma!

vart borta hela lovet och lite till nu - det har varit toppenbra! men borta bra men hemma bäst va!

dyngkort på dunderteamet sen lördagen, tummen upp där ja!


sjukt dåligt samvete för skolan så nu ska jag hoppa i sängen och ladda inför imorgon!
Godnatt!

Linns gästinlägg

Har du han i bakfickan så snälla,  HÖR AV DIG!

Linns  sammanfattade lista på hur en kille ska vara:

- Han skall alltid öppna dörren för en
- han ska alltid dra ut stolen för en
- han ska vara rik
-han ska vara snygg
-han ska vara livrädd för att förlora en
-lagom svartsjuk
-han ska vara lika kär om 50 år om dag 1
-han ska ge en trygghetskänsla
-han ska vara påhittig
-han ska vara framgångsrik
- han ska vara omtyckt av omgivningen
- han ska sätta en på pedistal
-fucking good in bed huh
- han ska vara romantisk
-han ka laga god mat, eller langa en god kock
-han ska ha rytm- och taktkänsla
-han ska vara en bra dansare
-han ska alltid vara solbränd
-han ska ha vita tänder, raka också
-han ska vara modern

: svärmorsdrömmen kort och gott!

Festen

GALET ROLIG KVÄLL!
 - Vi har pratat i kvadrat är kubik? vilket är en helt annan stuga och vi har druckit som svampar hela planten och grillat korv med fötter. välkomstdrinkar hit och champangeflöde dit natten lång . underbart kul kväll!!

Citat:
- Den som kan stå på ett ben med foten i grillen längst vinner champange!
- Rullgardiner? hur får man upp en sån? det är ju bara att dra i snöret! Tror du att det går för honom då eller? nej aldrig!  
- ser ni karlabjörnen eller? vilken karlabjörn? :     .........    - Den har förflyttat sig norrut!

Förutom:
att jag har brännsår efter att ha grillat korv med händerna. 
att min käraste Linn har totalkvaddat min kamera. mmm.... som johanna ska laga? aja!
att vi mår kasst idag.

fullaste kommentaren : det är en dag imorgon också gumman, ta det lugnt!
slammrandes i slowmotion med orden där ja. stackarn!

Kvällens visdomsord? av Linn: Hellre rik och olycklig än fattig och olycklig

Lördag är söndag!

japp dagen har vart hektiskare än igår! pausade mitt i kaoset vid ett för att fira dagen med en fika medans Linns mamma var helt förtvivlad över att alla tre caféen inte hade öppet när det stod att dom skulle ha det? vid sista stoppet kommer jag på det... : " men Agneta! Lördag är ju söndag! " flängandet resulterade i hunger som landade på kinaresturang istället! gott det med! rusning massa kvar att göra innan kvällen! dimma, later!

RSS 2.0