Fredag, såklart!

Inget man hurrar lika högt över längre nu när skoltiden är över, men fredag är ändå alltid fredag!
Denna veckan har jag inte gjort ett piss. Mest fart fram och tillbaka mellan vårdcentralerna är väl det enda. Och vart med Simon såklart! Och städat en del också, duktigt!

Just nu sitter jag hemma hos mamma, lagom nyvaken och jättemätt. Idag blir det en lugn dag som innefattar bad med syskonen, fika hos farmor, hämta pappa vid tåget och rida Floor en sväng ikväll!
Pratade med Ola nyss, och det lutar mot kräftskiva imorgon! I helgen ska det såklart hinnas med att jobba också, längesen sist faktiskt!

Simma lugnt!


Tisdag

Helgen har vart riktigt bra! - Ledig och utgång på lördagen! Träffade Evelina & Sofia väl inne på Lippan, sen tätnade dimman rätt rejält. Som vanligt ;)
Resten av helgen har jag bara tatt de väldigt lugnt, som de flesta dagarna just nu!

Idag har jag vart på vårdcentralen och roat dem en stund.Det bjöds på en mycket trevlig kaffestund!
Impulsiv och lite galen som jag är, har jag fått för mig att jag vill åka utomlands nu, igen! Får se hur det blir med det, om jag ens kan sola med alla konstiga vita prickar jag skaffat mig, ser ut som ett vackert skabb. Får lov att ta mig yttligare en vända till vårdcentralen för att reda ut detta men. ;) Och STÄDA, det ska jag roa med mig med några timmar tänkte jag! Sen bär det av mot Alingsås och Simon.

Sen så tänkte jag ta tag i mitt liv,men jag väntar nog en vecka till med det! Känns lättast så (;

Ciao!


Ett nytt kapitel

hallå? hallå hallå hallå hallå hallå?
Javisst!
Kom i veckan hem från Grekland, där jag och världens bästa Simon spenderat hela sju underbara dagar av våra liv. Man kunde ju önska att det kändes som en hel evighet, men icke.
Vi hade det toppenbra iallafall!  Lite bilder kommer nog när jag har kryddat färdigt laxen.

Nu är det visst redan helg och varför inte slå till på en utgång med brudarna? För vad har egentligen hänt, alla utgångar under sommaren är lite väl lätt räknade i år tjejer! Men det ska vi allt ändra på!
Regnet det bara öser ner, både ute och i duschen. dax att lägga benen på ryggen och göra sig iordning lite kanske? javisst!

Ses i dimman!


Nämen..!

Helt plötsligt har visst hela sommaren gått.
Jag är kass, kass kass kass. Men det gör ingenting alls, för visst vart det likadant förra sommaren!

Sparar detta inlägget till att skriva ner HELA sommaren, vilket aldrig kommer hända ;)

HARE

RSS 2.0